Redmi K70 Pro’nun ekran ve tasarım bilgileri sızdırıldı

Son zamanlarda birçok söylenti ve dedikodu ile gündemde olan Redmi K70 serisi, Xiaomi’nin alt markası olan Redmi tarafından Aralık ayında tanıtılması bekleniyor. Bu yeni nesil cihazlar, mevcut Redmi K60 serisinin yerine gelecek. Güvenilir duyumcu Digital Chat Station, Redmi K70 Pro’nun ekranı ve tasarımı hakkında önemli bilgiler paylaştı.

Digital Chat Station’ın aktardığı bilgilere göre Redmi K70 Pro, ince çerçeveleri sayesinde yüksek ekran gövde oranına sahip 2K düz bir ekrana sahip olacak. Ekranın parlaklık azaltma yeteneklerinde de önemli iyileştirmeler yapılacak. Tasarım kısmına gelirsek, Redmi K70 Pro metal bir orta çerçeveye ve yeni bir cam kaplamalı gövdeye sahip olacak. Cihazın kamera modülü de şeffaf, yatay olarak düzenlenmiş büyük bir matrise sahip olacak, bu da ona benzersiz bir görünüm kazandıracak.

Redmi K70 Pro’nun ekran ve tasarım bilgileri sızdırıldı

Duyum hesabı tarafından eklenen diğer bilgilere göre, Redmi K70 Pro‘nun mühendislik prototipi pembe renkte cam malzemelerle üretildi. Ancak cihazın bu renkte piyasaya sürülüp sürülmeyeceği henüz bilinmiyor. Akıllı telefonun, bu ay sonunda tanıtılması beklenen Snapdragon 8 Gen 3 yonga seti ile güçlendirileceği söyleniyor.

Redmi K70 Pro’nun Geekbench listesinde, cihazın 16GB RAM ile geleceği ve kutusundan Android 14 işletim sistemiyle birlikte çıkacağı belirtiliyor. 5,120mAh batarya kapasitesine sahip olacak olan telefon, 120W hızlı şarj desteği sunacak. Ayrıca, cihazın 50MP Sony IMX707 sensörüne sahip olacağı ve bu sensörün 3.2x telefoto lens ile eşleştirileceği bilgisi de mevcut.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

x